lørdag den 28. juni 2008

Udsalg i Panduro

Ja - jeg har en svaghed......udsalg i Panduro.

Det startede sidste lørdag hvor Tanja og jeg var på vores længe planlagte scrap-tur til Panduro i Århus. Tanja havde spurgt om jeg ville hjælpe hende med at få købt ind til "opstart" og selvfølgelig ville jeg det. Fik jo så også mulighed for at handle lidt selv - og da vi kom derind, så var de ved at starte deres udsalg. Fik bl.a købt en masse perler, bånd, pynt, papir, stempler, tusser. Har ikke fået taget billeder af det hele, men noget af det:












I går var jeg så i Panduro med Christina. Hun skulle også have handlet lidt på udsalg - jeg havde jo fortalt om det og så havde de mærket endnu flere ting ned - og jeg havde fortrudt, at jeg ikke havde købt nogle stempelpuder sidst. De har StazOn til 29,00 kr. så jeg købte en ekstra sort og så ville jeg også prøve brun og rød:












I dag var jeg så på bytur med Carsten fordi vi skulle se om vi kunne finde noget tøj på udsalg. Men jeg havde set nogle bogstavsark i Panduro i går, som var sat meget ned - så dem måtte jeg lige ind og have. Og så...................til min store "skræk" så jeg at de havde mærket ca. halvdelen af deres papir (30*30 mønsterpapir) ned med 50%. Jeg har tit kigget (og mærket) rigtig meget på deres papir med struktur, fx. filt, men har altid syntes at prisen på kr. 26,50 for ét stykke papir var helt hen i vejret - men så i dag hvor der var halv pris røg der alligevel et par stykker med i kurven. Ellers var det mest papir med oprindelig pris på 6,50 kr. og 9,50 kr. der røg med - men puha, det blev dyrt alligevel. Fandt også nogle skønne klistermærker med forskellige udsagn og ordsprog osv.



mandag den 23. juni 2008

Tagged

Jeg er blevet tagget af JANE
og derfor skal jeg svare på disse spørgsmål

1. Hvad lavede du for 10 år siden?
- der var jeg sådan midt i alting , forvirret og ung. Gik og ventede på at starte på 1-årig HH efter sommerferien. For noget fornuftigt skulle jeg jo i gang med. Hvad jeg ikke vidste var, at det blev et af de bedste år i mit liv - et år hvor jeg mødte manden i mit liv og fandt ud af hvilken uddannelse og job jeg gerne ville have.
Tænk, hvis nogen den sommer havde sagt til mig, at alting nok skulle blive bedre og mere overskueligt, så ville jeg ikke have troet på dem. Måske jeg burde tænke lidt mere over det lige netop denne sommer......Nå, nu falder jeg vist helt i staver.


2. 5 ting på din to-do liste i dag?
- Sove længe (efter cypercrop i går)
- Rydde op (efter cypercrop i går)
- Ringe til Christina
- Lave indkøbsseddel
- Ordne vasketøj

3. Snacks jeg kan lide?
Jeg er stort set altspisende når det kommer til snacks - især hvis det er usundt.
Men jeg spiser også gerne frugt og grønt.

4. Ting jeg ville gøre hvis jeg var milliadær?
Sige mit job op og hellige mig dem, som har det svært og har brug for støtte.
Bygge et nyt og større hus.
Invitere venner og familie på en rigtig dejlig rejse.

Men (uden at lyde alt for hellig) - penge er ikke alt. Og mine højeste ønsker kan desværre ikke købes for penge. Så millioner til trods, tror jeg ikke jeg ville være mere lykkelig. Der ville stadig mangle nogen i mit liv.

5. Steder jeg har boet?
Odder, Vejle, København, Lyngby, Sorø, Århus midtby, Holme og nu Hørning.

Cypercrop 22.06.2008

I går var der cypercrop på http://www.scrapsisters.dk/ fra kl. 10.00 og resten af dagen.

Vi skulle til Billund og hente Birgit som kom hjem fra ferie, så jeg kom først i gang kl. 19.00. Men jeg skulle jo ikke tidligt op i dag og da der var frist for bidrag til kl. 09.00 i morges fortsatte jeg til kl. 02.00 i nat - og jeg nåede da også 4 ud af 8 opgaver.

Opgave 3 - et skitselift.

Jeg har aldrig været vild med efteråret som årstid - det går mod mørke tider, det er koldt og vådt og sommeren er slut - men jeg har altid været fascineret af efterårets skønne farver og sidste efterår tog en en masse skønne billeder i Birgits have i Haderslev og de kunne jo lige bruges til denne opgave.





Opgave 4 - et julekort


Ja, hvorfor ikke. Der er jo kun 6 måneder til jul....så det er med at komme i gang ;-).


Men det var nu meget hyggeligt og i år skal jeg bestemt i gang med produktionen af julekort noget tidligere end sidste år. Der kom jeg alt for sent i gang.


Opgave 6 - Et LO med mindst 3 billeder


Det blev til dette tøsede lyserøde LO af Laura.

Havde på et tidspunkt taget en masse billeder af hendes ansigt og kan slet ikke få nok af at kigge på de skønne udtryk hun laver.





Opgave 7 - Brug et postkort på et scrapprojekt

Havde dette postkort jeg havde fået fra J & A til min fødselsdag. Har bare skåret det i strimler og mattet det med lysebrunt karton. Sat et stykke mønsterpapir bagved og brugt et rødt kort som base. Lidt floss og lidt perler.
Er faktisk ret godt tilfreds med resultatet.
Så alt i alt - et super crop af Anne og Kirsten. Det må de gerne gøre igen. Rigtig fede opgaver og udfordringer, noget for en hver smag.
Og så fik jeg lavet noget - det er jo også dejligt.

fredag den 20. juni 2008

Award








For snart længe siden var Henriette - http://www.henriettesscrapblog.blogspot.com/ - så sød at give mig en award på hendes blog.

Det var bare så super, super sødt af hende og det er første gang jeg har fået en award.
Hendes begrundelse var: Anne/FruN: fordi hun er "ny Odder" men allerede er en del af "de gamle".
Som sagt har jeg aldrig fået en award før, men nu prøver jeg og se om jeg ikke kan få det hele vist frem her og så givet den videre.
Her kommer reglerne:
To my winners there are 5 rules attached to this and they are :
1)You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.
2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.
3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.
4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.
5) To show these rules.
Og så er det jo at jeg skal give den videre til 5 andre bloggere......Og det er (med fare for at de allerede har fået den - jeg har jo været længe under vejs):
Jane/lullemor - http://janeskreative.blogspot.com/- fordi du fra vores første møde har taget imod mig med åbne arme og hjulpet mig igang med denne fantastiske hobby.
Gitte/Gydda - http://hobbyboden.blogspot.com/ - fordi du tager sådan nogle fantastiske billeder og formår at scrappe om andre emner end dem alle andre bruger.
Karina/KarinaHadsten - http://karinascrap.blogspot.com/ - fordi du skal giftes og jeg elsker bryllupper og jeg er sikker på at der kommer nogle fantastiske LO's ud af det.
Rikke/Trold13 - http://troll13.blogspot.com/ - fordi du inspirerer mig helt vildt og fordi du er enormt kreativ og laver nogle helt fantastiske ting.
Heidi/angely - http://www.she-company.blogspot.com/ - fordi du er så sød og venlig og altid har en opmuntrende bemærkning klar. Og fordi du forstår mig (du ved hvad jeg mener) og hjælper mig videre........tak.
Så skulle det være klaret.

Ja.....så gik der 3 måneder

Det er godt nok længe siden der er sket noget her på bloggen.....ikke fordi jeg ikke har været kreativ på det sidste, men mere fordi jeg har måttet erkende at min orlov (som i øvrigt slutter om 10 dage) er blevet brugt til at slappe af. Netop det som var meningen - men heller ikke så meget andet. Jeg havde troet, at jeg ville nå en hel masse andet, være aktiv, være kreativ, være social osv. men sådan kom det ikke til at gå.

Og det er helt ok. Jeg har nydt orloven og slappet af. Givet mig selv lov til at græde og grine, sørge og mindes og meget meget mere. Og det har været rart. Det havde jeg brug for.

Jeg tror aldrig (nu skal man jo passe på med at sige aldrig, men alligevel) jeg kommer til at forstå, at mit liv pludselig skulle kastes ud i sådan en krise - men her lidt over et år efter det hele startede, så synes jeg faktisk at jeg er kommet ret flot ud af det. Styrket? Det ved jeg ikke - men stærk og med en stor indsigt i hvad jeg egentlig kan klare og hvad jeg ikke kan. Og med en meget stor gave - jeg ved hvor jeg kan hente hjælp når jeg har brug for det. Jeg ved hvem der støtter mig og elsker mig.

Og hvorfor skriver jeg så det her - det her jo ikke en dyt med scrap at gøre. Nej - men det har noget med mig og mit liv at gøre. Og derfor kom det med her....måske jeg skulle prøve at bruge siden til mere end bare scrap - det er egentlig meget rart at få "lukket lidt luft ud"....Men sidens titel passer selvfølgelig ikke så godt....nå, pyt med det.