fredag den 20. juni 2008

Award
For snart længe siden var Henriette - http://www.henriettesscrapblog.blogspot.com/ - så sød at give mig en award på hendes blog.

Det var bare så super, super sødt af hende og det er første gang jeg har fået en award.
Hendes begrundelse var: Anne/FruN: fordi hun er "ny Odder" men allerede er en del af "de gamle".
Som sagt har jeg aldrig fået en award før, men nu prøver jeg og se om jeg ikke kan få det hele vist frem her og så givet den videre.
Her kommer reglerne:
To my winners there are 5 rules attached to this and they are :
1)You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.
2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.
3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.
4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.
5) To show these rules.
Og så er det jo at jeg skal give den videre til 5 andre bloggere......Og det er (med fare for at de allerede har fået den - jeg har jo været længe under vejs):
Jane/lullemor - http://janeskreative.blogspot.com/- fordi du fra vores første møde har taget imod mig med åbne arme og hjulpet mig igang med denne fantastiske hobby.
Gitte/Gydda - http://hobbyboden.blogspot.com/ - fordi du tager sådan nogle fantastiske billeder og formår at scrappe om andre emner end dem alle andre bruger.
Karina/KarinaHadsten - http://karinascrap.blogspot.com/ - fordi du skal giftes og jeg elsker bryllupper og jeg er sikker på at der kommer nogle fantastiske LO's ud af det.
Rikke/Trold13 - http://troll13.blogspot.com/ - fordi du inspirerer mig helt vildt og fordi du er enormt kreativ og laver nogle helt fantastiske ting.
Heidi/angely - http://www.she-company.blogspot.com/ - fordi du er så sød og venlig og altid har en opmuntrende bemærkning klar. Og fordi du forstår mig (du ved hvad jeg mener) og hjælper mig videre........tak.
Så skulle det være klaret.

3 kommentarer:

troll13 sagde ...

Jeg bukker og nejer, tusind tak for Awarden og de enormt flotte ord ;o)

jane sagde ...

tusind tak søde Anne.. og det er bare så godt at du har nydt din orlov og rent faktisk brugt den til det den var til..

Thumbs up..

Karina sagde ...

Ihhhh tusind tak. Og ja jeg skal nok vise masser af bryllups-LO'er. Jeg er totalt ude af scrap lige pt. Men har lige en pause på arbejde som jeg lige udnytter til at følge op. Og så må jeg da vist liiige tage mig sammen.