lørdag den 28. juni 2008

Udsalg i Panduro

Ja - jeg har en svaghed......udsalg i Panduro.

Det startede sidste lørdag hvor Tanja og jeg var på vores længe planlagte scrap-tur til Panduro i Århus. Tanja havde spurgt om jeg ville hjælpe hende med at få købt ind til "opstart" og selvfølgelig ville jeg det. Fik jo så også mulighed for at handle lidt selv - og da vi kom derind, så var de ved at starte deres udsalg. Fik bl.a købt en masse perler, bånd, pynt, papir, stempler, tusser. Har ikke fået taget billeder af det hele, men noget af det:
I går var jeg så i Panduro med Christina. Hun skulle også have handlet lidt på udsalg - jeg havde jo fortalt om det og så havde de mærket endnu flere ting ned - og jeg havde fortrudt, at jeg ikke havde købt nogle stempelpuder sidst. De har StazOn til 29,00 kr. så jeg købte en ekstra sort og så ville jeg også prøve brun og rød:
I dag var jeg så på bytur med Carsten fordi vi skulle se om vi kunne finde noget tøj på udsalg. Men jeg havde set nogle bogstavsark i Panduro i går, som var sat meget ned - så dem måtte jeg lige ind og have. Og så...................til min store "skræk" så jeg at de havde mærket ca. halvdelen af deres papir (30*30 mønsterpapir) ned med 50%. Jeg har tit kigget (og mærket) rigtig meget på deres papir med struktur, fx. filt, men har altid syntes at prisen på kr. 26,50 for ét stykke papir var helt hen i vejret - men så i dag hvor der var halv pris røg der alligevel et par stykker med i kurven. Ellers var det mest papir med oprindelig pris på 6,50 kr. og 9,50 kr. der røg med - men puha, det blev dyrt alligevel. Fandt også nogle skønne klistermærker med forskellige udsagn og ordsprog osv.4 kommentarer:

angely sagde ...

Jamen for pokker da, sikke dog en masse... du kunne da også have gemt bare lidt til andre ;) Fedt indkøb. Jeg var i Panduro i Herning og der var ikke vildt meget tilbage :(

God søndag :)

jane sagde ...

Hej anne.. har givet dig en award.. håber du sætter den her på din blog, sådan at du kan opdatere den lidt 8)..

Kamma D sagde ...

Det var ikke så lidt du havde fået købt. Lækre ting. Drsværre havde jeg ikke lige muligheden for at komme i Panduro til udsalg.

Karina sagde ...

uhh det ser lækkert ud