mandag den 23. juni 2008

Cypercrop 22.06.2008

I går var der cypercrop på http://www.scrapsisters.dk/ fra kl. 10.00 og resten af dagen.

Vi skulle til Billund og hente Birgit som kom hjem fra ferie, så jeg kom først i gang kl. 19.00. Men jeg skulle jo ikke tidligt op i dag og da der var frist for bidrag til kl. 09.00 i morges fortsatte jeg til kl. 02.00 i nat - og jeg nåede da også 4 ud af 8 opgaver.

Opgave 3 - et skitselift.

Jeg har aldrig været vild med efteråret som årstid - det går mod mørke tider, det er koldt og vådt og sommeren er slut - men jeg har altid været fascineret af efterårets skønne farver og sidste efterår tog en en masse skønne billeder i Birgits have i Haderslev og de kunne jo lige bruges til denne opgave.

Opgave 4 - et julekort


Ja, hvorfor ikke. Der er jo kun 6 måneder til jul....så det er med at komme i gang ;-).


Men det var nu meget hyggeligt og i år skal jeg bestemt i gang med produktionen af julekort noget tidligere end sidste år. Der kom jeg alt for sent i gang.


Opgave 6 - Et LO med mindst 3 billeder


Det blev til dette tøsede lyserøde LO af Laura.

Havde på et tidspunkt taget en masse billeder af hendes ansigt og kan slet ikke få nok af at kigge på de skønne udtryk hun laver.

Opgave 7 - Brug et postkort på et scrapprojekt

Havde dette postkort jeg havde fået fra J & A til min fødselsdag. Har bare skåret det i strimler og mattet det med lysebrunt karton. Sat et stykke mønsterpapir bagved og brugt et rødt kort som base. Lidt floss og lidt perler.
Er faktisk ret godt tilfreds med resultatet.
Så alt i alt - et super crop af Anne og Kirsten. Det må de gerne gøre igen. Rigtig fede opgaver og udfordringer, noget for en hver smag.
Og så fik jeg lavet noget - det er jo også dejligt.

1 kommentar:

Karina sagde ...

Dejlige Loer især nr 6 kan jeg godt lide.