søndag den 20. september 2009

Salg af kort

Ja, nu skal det være - et par af mine kolleger har gennem noget tid bestilt kort ved mig når de skulle bruge et. Men flere af de andre har også efterspurgt, om jeg ikke kunne have en kasse stående, som de kunne kigge i og købe fra.

Puha, det synes jeg er lidt af en overvindelse - men nu har jeg sagt ja.

Og så skal kortene jo præsenteres ordentligt. Derfor har jeg pyntet denne skotøjsæske (hov, hov - der er nok én der har fået nye sko.....) til formålet:


Jeg er selv ret tilfreds med resultatet.
Selve æsken var brun i forvejen, men den har fået lidt ekstra brun og grøn farve til at give lidt spil. Jeg har brugt Radiant Rain fra Lumin Arte - den ene hedder Nutmeg den anden kan man ikke længere læse navnet på. Det er sådan lidt en blanding mellem Dappers og Glimmer Mist. Skønt produkt.
Så er der kommet en blonde på med en stor brad. Et prisskilt, som har fået et tekstbaggrundsstempel og embosset, et par hjemmelavede papirruller og Thickers. Æsken er pyntet med forskellige sommerfulge - alle lavet med det samme stempel fra Hero Arts - men med forskellige teknikker. Embossing, sværte, Glossy, Crackle paint osv.
I går havde jeg besøg hele dagen af nogle af Odder-tøserne til scrapdag. Og det var meningen, at jeg skulle lave noget til at putte i æsken. Det gik bare ikke helt som planlagt - jeg var så lidt produktiv og meget langsom til at starte. Dagens resultat blev 5 stk. kort, så der går nok lige et par dage før kassen kommer ind på arbejde.

6 kommentarer:

angely sagde ...

Sikke en fin æske :) Jeg må igang.
Knus

jane sagde ...

Den er bare super fin din æske.. Jeg har jo haft æren af at se den IRL. Tak for sidst sødte.. det var bare såååå hyggeligt.. der skal nu ikke gå så lang tid mellem vi ses...

knus og kram

Ragna sagde ...

Sikke en skøn æske. Kan godt lide det enkle look på æsken. Sådan en kasse får man da lyst til at købe fra. Jeg håber også du kan nå at vise et par af dine kort inden de er solgt igen.

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hold da op en fin æske, jeg må vist igang med at arbejde.

Lige nu står mine kort nemlig i en pose fra Pilgrim smykker, men dine kort bliver da repræsenteret så meget bedre med sådan en fin kasse. God ide!!!!

Thanni sagde ...

Hvor er det en fin kort-æske du har lavet! :)..håber det kommer til at gå rigtig godt med salget :)

Maj-Britt sagde ...

Sikke en sød æske ;-)

... og jeg må da sige, at jeg synes, at 5 kort på en dag er ret godt (jeg nåede 2 kort på min sidste crop i Hamborg ;-)

Glæder mig til at se mere ;-)

Vi ses i Odder !!!

Scrapkunzz fra
Maj-Britt