tirsdag den 18. november 2008

Scrap-a-ganza

I weekenden var jeg til SAG i Holland sammen med 5 af de andre tøser fra Odder.

Det var en helt fantastisk oplevelse - og jeg lærte bare så meget.

Jeg var på 6 forskellige kurser i løbet af weekenden, og det er helt vildt så mange flotte ting jeg har fået med hjem. Ingen af projekterne var der dog tid til at gøre færdige - men så må jeg jo igang herhjemme.
I dag har det ikke været vejr til at tage billeder, så mine indkøb og projekterne kommer der først billeder af senere, men et par stemningsbilleder fra weekenden kan jeg da lige poste.

Netop ankommet til hotellet efter 11 timers kørsel, tjekkede vi ind og skyndte os videre til restauranten for at få lidt mad inden det første kursus. Vi havde hjemmefra aftalt med andre danskere fra forums, at vi skulle mødes og spise aftensmad sammen fredag for lige at hilse på hinanden - men det var vist også den eneste gang i løbet af weekenden hvor vi var sammen alle sammen. For der var hele tiden nogen som var på kursus, shoppede eller lavede noget andet.


Det første kursus var med Michelle van Etten og hed Very Merry Christmas Build a Book.

Det var bare SÅ fantastisk - hun var enormt inspirerende og helt vildt kreativ. Og så var hun MEEGET amerikansk.

Udtryk som "good job", "are we having fun?" og "I love it" blev flittigt brugt. Og altid med et stort smil og en meget høj stemme. Det er Michelle i midten mellem Gitte og Jane.

Hele weekenden var der make-and-takes i den store cropsal. Vi havde alle fået udleveret 4 billetter til dem som en del af vores "diva-pakke".

Jeg var så heldig, at jeg endda fik 2 billeter af Else (TAK, Else), så jeg fik pyntet 2 små slikdåser, lavede et Christmasornament, beklædte et clipboard, pyntede en notesbog og lavede et lille akrylalbum.

Her er Jane i gang med at bekæde en af de små søde slikdåser.

Lørdag var mange af os også på et kursus der hed Oh Tannenbaummed Karen Burniston som instruktør. Hun var også meget kreativ men modsat Michelle var hun ekstremt velorganiseret og alle materialer var skåret ud og klar til brug. Hun var også meget amerikansk og talte med en meget klar og tydelig stemme og fik os til at gentage de vigtige ting i kurset, så intet gik galt....

Blandt andet fik vi sætningen "words on the front, snowmen on the back" mange, mange gange, for at vi skulle vende et stykke papir rigtigt. Og sådanne sætninger hænger altså ved.

Her er Karina og Ann Dorit i fuld gang.

Nå, nok for denne gang - der kommer mere senere.

Så er der kun tilbage og sige "happy happy joy joy, girls".

5 kommentarer:

socialbutterfly sagde ...

ha, anne!! it was also so great to meet you!! i so hope that we'll see us again in march!!
btw; your blog need a picture - so i know WHO wrote the post on my blog!! hehehe!!
have a nice evening!!

jane sagde ...

Hejsa du skønne.. hvor er det da nogle fiiiiine billeder du lige der har snapset.. tusind tak for en dejlig forlænget weekend!

knus og kram

Linda sagde ...

Dejligt at se nogle fine billeder fra Jeres weekend, og ligeså at læse lidt mere om turen. Tager du ikke nogen af tingene med til Odder så vi kan se hvad i har lavet.

Pia sagde ...

Hej Anne,
Lyder til at det var en fantastisk weekend i Holland. Jeg glæder mig til at høre mere og se dine lækre indkøb :-) Pia

socialbutterfly sagde ...

weheeee!! yepp, now i know WHO you are!! :)))))))
have a good one!!