lørdag den 5. december 2009

Adventsgave

I år har jeg fået overtalt C. til at vi skulle give hinanden adventsgaver og jeg har været så spændt på at se, hvad han kunne finde på.

Og jeg må ærligt indrømme - jeg er imponeret. Han har selv taget kontakt til Pia fra http://kreativefornemmelser.dk/ og fået hende til at pakke 4 gaver til mig (altså, jeg har ikke luret, men han var nødt til at fortælle det, da vi skulle have pakkerne med hjem i bilen fra W.'s 2 års fødselsdag). Og i søndags da jeg kom hjem fra sommerhus-scrap var det tid til at åbne den første.


Og se hvad jeg fik:


Et sæt clear stamps fra Hero Arts og denne skønne, skønne holder til mit Blending Tool fra Ranger. Da jeg indtil videre kun har et Blending Tool har jeg sat mine Dabbers i den - det så jeg på pakken at man også kunne - og så vender de jo på hovedet, som anbefalet.
Meennnn ........jeg er da vist nødt til at have et Blending Tool eller 2 mere.
Tusind tak for gaven til C og også tak til Pia for at vælge disse skønne ting til mig.
Glæder mig til at hvad jeg skal pakke ud i morgen.

4 kommentarer:

angely sagde ...

Så fik du den. Jeg er sikker på at scrapjulemanden finder til dig.
Knus

Linda sagde ...

Hvor er du bare heldig at have sådan en sød mand, der kan tænke i de baner. Jeg er glad for du kunne bruge pakkerne. Glæder mig selv hver morgen til hvad der så skal pakkes op. Det bliver spændene og se hvad P & C har fundet på til i dag :0) God 2. advent til dig og C.

Maj-Britt sagde ...

Jeg kan kun tilslutte mig Linda´s ord. Dejligt at mænd også kan tænke i disse baner ... og det med dabberne har jeg ikke set før, men det er da en super ide ;-)

... og jeg glæder mig til at se, hvad der gemte sig i alle de spænnende pakker ... måske kan i jo vise "det hele", når alle pakker er pakket op ;-)

(...jeg er da sååå nysgerrig :-)

Har en go´ 3. advent - og jeg håber vi snart ses igen ... måske i Kruså????

Betina Olesen sagde ...

Hejsa...

Synes at det er længe siden at jeg har set at du har blogget, så ville lige kigge ind og tjekke efter.... og ja, det er længe siden du har blogget....

Kan vi så lige få noget kreativ blogning her DO... ajjj pjat, håber at alt er som det skal være, og at du er ramt af juletravlhed.

Knuz Betina