fredag den 15. august 2008

AwardJeg har for snart længe siden fået denne award fra Jane - http://janeskreative.blogspot.com/ med følgende begrundelse:

For at være lærenem og meget talentfuld

Jeg bukker og takke - og undskylder, at jeg først nu får bragt dette indlæg.

Langt hen ad vejen kan jeg takke dig, søde Jane, for at jeg er blevet så glad for at scrappe.
Da jeg første gang mødte op i Odder stod du (og de andre søde tøser) klar med åbne arme og tog så godt imod mig. Jeg suger til mig af din viden, din kreativitet og dit dejlige glade væsen. Tak...

Der følger lidt regler med denne flotte award:

1. The winner can put the logo on her blog
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you`ve nominated.

Da det er ved at være noget tid siden jeg fik denne award, så er der sikkert mange der allerede har fået den - men det gør jo ikke meningen eller hensigten fra min side mindre.....

Jeg giver den videre til:

Else - http://slipsager.blogspot.com/
Du laver nogle rigtig skønne ting og især dine kort er en stor inspiration for mig. Jeg er imponeret over din forberedelse og ro når du scrapper.

Henriette - http://henriettesscrapblog.blogspot.com/ og
Heidi - http://she-company.blogspot.com/
For deres store arbejde med Scrapsisters. Det er et rigtig lækkert forum og der er mange gode ideer og meget inspiration at hente på siden.

Anne T - http://thormosescrap.blogspot.com/
Fordi jeg altid bliver inspireret af at kigge på din blog og jeg er imponeret over alle de ideer du kommer op med. Jeg kigger ofte på din blog hvis jeg mangler en idé til fx. værtindegaver eller lign.

Ragna - http://nybegynderscrap.blogspot.com/ og
Marianne - http://thescrapcat.blogspot.com/
For deres store arbejde med Scrapcat. Et forum jeg bruger enormt meget (alt for meget) tid på. I forstår at forny jer og samtidig holder I fast i jeres oprindelige vision for siden - det er meget prisværdigt.

Og sidst men ikke mindst - Chrissy......du har godt nok ikke en blog (endnu), men du er også stadig meget ny i denne verden. Jeg er utrolig glad for at du har fået øjnene op for scrapperiet og du suger til dig af viden. Tror snart du er ligeså "afhængig" som mig. Det er skønt at have én så tæt på at dele denne fantastiske hobby med. Og din skønne datter - min øjesten - hun følger i vores fodspor. Jeg nyder at se hende udforske denne verden og hendes glæde og fascination er utrolig.

3 kommentarer:

jane sagde ...

jamen det var så lidt søde Anne..
Kunne ikke lade være med at grine højt da jeg så dit indlæg på scrapcat.. GG..
Hvor er dine kort bare flotte.. og hvor glæder jeg mig altså til at se dig på søndag..
Knus herfra..

Anne Thormose sagde ...

Tak for adwarden. Jeg har tidligere fået den, så den er videregivet, men det er stadig dejligt, når nogen synes om ens arbejde. ;o)

Henriette sagde ...

Tak for awarden Anne. Jeg skal nok hente den ind på min blog, men jeg skal altså lige have gjort et lidt større indhug i vores rejse først!

Knus
Henriette