søndag den 3. februar 2008

Udfordringer på Multiscrap

Ja, jeg var jo så letsindig at melde mig til Multiscraps store "års-udfordring", hvor der løbende kommer nye udfordringer hen over året.................Men puha, det kræver jo lige at jeg husker det.

Har været med til udfordring 2 - ikke mit bedste job. Synes virkelig at "reglerne" eller "kriterierne" eller hvad det nu hedder lå meget langt fra min egen stil - men et bidrag blev det da til.


Samtidig, så er der efterhånden så mange hjemmesider, forums, blogs, konkurrencer, web-butikker osv. jeg skal huske at følge med i, at det bliver helt uoverskueligt og jeg har derfor i en periode "bakket lidt ud" - og det er jo ikke meningen.

Har derfor besluttet, at energien primært bruges på (i prioriteret rækkefølge):
The Scrap Cat
Min egen blog
Multiscraps konkurrence


bliver der tid til overs, så kan jeg jo suse en tur rundt på andre blogs og få lidt inspiration. Mangler jeg udfordringer og konkurrencer - så finder jeg det nok hen ad vejen.


Har jo forresten også ved årets start lavet en "to-do-count-down", og det går da egentlig meget godt. Pt. ser den sådan ud:
5/24 LO's
8/50 kort (incl. julekort)
2/10 konkurrencer (skitser, LO osv.)
1/5 Alternative ting med scrap
0/12 Sider til BOM
3/10 Crops/scrapmøder/conventions el. lign.

4 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det er et rigtig fint efterårs-LO du har lavet og et dejligt billede.
Ja der går MEGET tid med at surfe, hvis man ikke - som du - begrænser det det lidt..ellers får man jo aldrig scrappet noget overhovedet ;)

rnielsen79 sagde ...

Kender alt for godt det med, at nettet tager meget tid. Der er så meget inspiration at hente alle mulige og umulige steder. Jeg har også valgt ud. Men bloglines hjælper mig med stadigvæk at følge med i de blogs, som jeg gerne vil følge. Er glad for, at du har Mariannes forum på din første plads. Og ja det går da fint med din op/nedtælling

jane sagde ...

åhh Anne.. jeg kan bare så godt følge dig i det du siger.. kan godt forstå at du har valgt at priotere..
knus

rnielsen79 sagde ...

Der er nyt i serversagen på min blog.